Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

23. HR_2017 augusztus

2017. augusztus 11. 14:19 - Havirandi

CSoPa Playbar (Feleség szervezése)

Szervezés:

Érdekes, hogy ha az ember (lánya) valami után érdeklődik, akkor lépten nyomon abba ütközik….és ekkor jön a talán legnagyobb és legismertebb közösségi oldal, a facebook. Amikor elkezdtem tervezni az augusztusi randevúnkat, feldobott a rendszer egy olyan programot, amit mintha csak nekünk találtak volna ki. Így esett a választásom a Csodák Palotájának egy kihelyezett kiállítására….akarom mondani 3 kiállítására. :)

 

CsoPa Playbar: http://www.csopa.hu/csopa-playbar/attrakciok/kiallitasok/szuletes-kiallitas

Kávézó: http://cafefive.hu/

 

Férj:

Ilyen melegben ilyen program igazán hűsítő :) Sejtelmem se volt, hogy itt is van egy CSOPA helyszín, és a múltkori CSOPA is nagyon tetszett, így izgalommal töltött el a program. Az előtérben digitális asztalok voltak, amivel 6 játékot lehetett játszani. Nekem ezen a gombfoci jött be a legjobban. A jegyünk 3 kiállításra szólt.

Az első a Születés kiállítás, ami nálunk pont aktuális :) Sok információt adnak, és jól felépített a kiállítás. Van benne interaktív rész is. Ami nekünk férfiaknak adhat egy kis támpontot, hogy egy ruhát lehet felvenni, ami megmutatja, hogy milyen súlyt hord egy terhes nő, és mennyire megváltozik a test terjedelme. Érdemes felpróbálni!

p8090013.JPG

A második kiállítás a Newton kiállítás volt. Itt a fizika érdekességeivel ismerkedhetünk meg, sok interaktív kiegészítővel. Iskoláknak kötelező lenne, mert nagyon jól és érthetően szemlélteti a fizika törvényeit. Ami nekem nagyon tetszett, az a csigás emelő volt, mert pehelykönnyűnek érezhettem magam :)

p8090023.JPG

A harmadik kiállítás az Illúzió kiállítás volt. Itt érdekes elméletekről lehetett olvasni, hogy az illúziókat hányféle módon lehet megközelíteni. Sok képnél el lehet időzni, így érdemes több időt rászánni. Ami nagyon jópofa volt, hogy a vetítőteremben a képi illúziókat úgy mutatták be, hogy részleteire szedték a képeket.

Bónusz 1: Részt vettünk egy 9D-s vetítésen. A filmben egy sivatagi hullámvasúti utazáson vehettünk részt, ami ha ez ember elengedi magát, akkor extra élményt nyújt.

Bónusz 2: A program után beültünk a Cafe five presszóba, ahol egy finom menüt ettünk házi jeges teával. Desszertként pedig egy csodás kávét ittunk (világos pörkölésű!!!).

 

Tökéletes program volt egy meleg nyári napra :)

p8090002net.JPG

 

Feleség:

A Bécsi úton található volt Új Udvar, mai nevén Buda EG Bevásárlóközpont ad helyet a kiállításoknak. Már itt, az elején le kell szögeznem, hogy nem értem, miért van ez a csodálatos hangulatú épület méltatlanul elhanyagolva…szinte az egész épület kong az üres üzlethelységektől, ám ahogy a 2. emeletre érünk, belépünk a XXI. század igényes időtöltésre alkalmas helyszínére.

A fogadó térben rengeteg asztal helyezkedik el, melyek amolyan interaktív asztalok. Mindegyik közepén érintőképernyő helyezkedik el, melyek segítségével 6 különböző játék érhető el. Ezeken kívül sima csocsó asztal, hosszított, mely több játékos szórakoztatására alkalmas, valamint három személyes is. De van élő billiárd és természetesen büfé is. Ugyanebből a hatalmas helységből nyílnak a különböző előadótermek és a 9D-s mozi terem is.

Én azt a fajta kombinált belépőt választottam magunknak, mellyel 3 kiállítás látogatható meg. A Születés kiállítás, a Newton, valamint az Illúzió kiállítás. Mindegyik helyszínen rengeteg érdekes olvasnivaló, kép és kipróbálható játék volt. Gyermek, fiatal, felnőtt és az idősebb korosztály is megtalálja a számítását ezen az interaktív kiállításon. Túl sokat nem szeretnék elmondani a tartalomból, hiszen a nevek és árulkodóak. A végén még megleptük magunkat egy 9D-s vetítéssel, mely mindkettőnknek új élmény volt…és bár Férj nem híve a vidámparkoknak, az itt „kipróbált” hullámvasút után már nem mondhatja többé, hogy nem ül fel velem bármi hasonlóra….:D

p8090003.JPG

Mi 3 és fél órát töltöttünk el kiállításon, így ebéd idő tájban, az éhségtől kísérve körbenéztünk a környéken valami harapnivaló után. Így nem lehet nem megemlíteni a sarkon található Café Five Szépvölgyit, ahol rendkívül kedvező áron ebédeltünk igazán jó minőségű ételeket és életemben először ihattam olyan kávét, amibe még nekem sem kellett cukor. (Egy ismerősöm szerint az igazán jó kávéba nem szükséges tenni.) Fenséges lezárása volt ez a mai napnak. :)

p8090053.JPG

 

Ui.: Elárulok egy kis titkot, de el ne áruljátok Férjnek! Már alig várom az október randevúnkat, mert fél éve szerveztem meg, hogy hova fogunk menni és azóta tartom a számat….;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr412732018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása