Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

40. HR_2019 március

2019. április 20. 19:37 - Havirandi

Macskakiállítás (Feleség szervezése)

Szervezés:

Ezúttal több program is a fejemben volt, de úgy döntöttem végül, hogy a többit még máskor is fel tudom használni. Ráadásul az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a kiválasztott program pont arra a hétvégére esett, amikor Férj ráért. Így mentünk el a Lurdy házba, ahol macskakiállítás volt.

img_20190317_121401.jpg

 

Férj:

Az e havi randink a Macskakiállítás volt a Lurdy házban. Mivel szeretem a macskákat, így ez egy kellemes programnak ígérkezett. A kiállítás az első emeleti rendezvény térben volt. Gyors és egyszerű jegyvásárlás után már be is jutottunk. Az első szekció a vásári rész volt, ahol mindenféle állateledel (túlnyomó részben macskaeledel), kiegészítő és vásárfia volt kapható. Ezen a részen kaptak helyet a zsűri asztalok, ugyanis a kiállításon belül versenyen is részt vettek a macskák.

A második szekció a kiállított macskáké volt. Itt lehetett megtekinteni őket. Érdekes volt, hogy melyiknek milyen játéka, ketrece volt. Minden macska nyugodt volt, és jól viselték a tömeget. Több mint száz macska volt, így egy elég széles képet kaptunk a macskákról. Az uralkodó fajta a main coon volt. Minden kiállítónál volt a macskának „névjegye” kirakva, ahol a fontosabb információkat tudhattuk meg a cicákról. Szinte mindenkitől lehetett kérdezni, és szívesen válaszoltak is. 

Volt egy harmadik szekció egy kisebb teremben, ahol nyulakat állítottak ki, illetve volt amelyiket meg is lehetett simogatni. Itt is érdekes volt megfigyelni, hogy milyen sokféle nyúl van otthoni kedvencként.

img_20190317_120849.jpg

A kiállítás viszonylag rapid randevúra sikerült (1 óra alatt szinte ki lehetett maxolni ha nem vagyunk kiállítók), így kiegészítettük egy kis mozival is. 

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a macskákat, és szívesen tudna meg róluk többet is.

img_20190317_122102.jpg

 

Feleség:

Alapvetően Férj is és én is „cicások” vagyunk, macska mellett nőttünk fel, szeretjük őket. Immár jó pár éve a családunk része egy cica, amelyik nagyon kedves mindenkivel és fogjuk rá, hogy egész jó a kapcsolatuk a Kislányunkkal. A mi Cicánkról azt kell tudni, hogy a mamája egy házi cica, az apukája egy kósza budaörsi éjszakának köszönhetően egy Main Coon. Ennek köszönhetően elég nagy méretű cica. Mindezt csak azért meséltem el, mert engem nagyon meglepett, hogy a kiállításon a cicáknak több, mint a fele szintén Main Coon volt, a legkülönbözőbb méretben, színekben. Csodálatosak voltak. Persze voltak (eladó) kölykök is, de még nyuszikkal és lehetett találkozni az egyik kisebb teremben. Nyilván a cicák nem simogathatóak, szegénykéimnek így is elég sok volt az ember és a zaj…volt is nem egy köztük, amelyik a saját takarója alá bújt, de olyan is nem egy akadt, amelyik az oldalára dőlve aludt és pont nem érdekelte semmi. 

Sajnos a tervezett programomnak elég gyorsan a végére értünk, így kiegészítettük a délután egy mozival is.

Annyit elárulhatok magunkról, hogy egy időben volt lehetőségünk viszonylag sokat moziba járni, és nagyon megszerettük a Marvel filmeket, így a most vetített Marvel kapitány című filmen szórakoztunk egy jót.

 

img_20190317_123039.jpg

Nagyon várom a következő alkalmat, amikor ismét randevúzhatunk…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4214777198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása