Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

4. HR_2016. január

2016. február 12. 21:58 - Havirandi

Szaunaszeánsz (Férj szervezése)

Szervezés:

 

Már régóta szerettünk volna elmenni egy ilyen napra, mert egyszer részt vettünk egy szeánszon. Amit itt a szervezésnél fontos tudni, hogy nem odavittem a Feleséget, hanem előző este megbeszéltem vele (mert azért egy ilyenhez be kell csomagolni rendesen...). A szaunaszeánsz oldalán választottam ki a helyet, és ott is foglaltam a szeánszokra helyet. Fontos tudni, hogy a szeánsz szervezői nem azonosak a hellyel, ahol tartják, így a wellness-szaunának a helyszínével is érdemes egyeztetni. Mi a Holiday Beach-be mentünk. Ami még fontos, hogy lehet SZÉP kártyával fizetni a szauna belépőt, és a szeánszokat is a szabadidő alszámláról.

 

A szaunaszeánsz honlapja: http://szauna-szeansz.hu/

A Holiday Beach honlapja: http://www.holidaybeach.hu/hun_index.html

 

A Feleség:

Ezúttal saját szabályainkat megszegve előző nap megtudtam, hogy hova megyünk, de ez semmit nem vont le a HR értékéből. Amikor odaértünk (szombat dél környékén), egy teremtett lélek sem volt a szauna részleg területén, ami egy hosszú, dolgos, hangos hét után kimondottan jól esett. A személyzet mindenben a rendelkezésünkre állt, így gyorsan be is vetettük magunkat a jakuzziba, majd feltérképeztük a különböző szaunákat. 

Mikor megérkezett a szaunamester, várakozva ültünk be a finom melegbe. Mind a 4 szeánszra váltottunk jegyet, így izgatottan vártam, hogy melyik milyen lesz. A teljesség igénye nélkül mindegyikben megtaláltam a magam örömét: sóval dörzsölni,vagy  mézzel kenegetni a bőrömet, a jéggel teli markomba belelélegezni a nagy melegben....de a legcsodálatosabb az volt, amikor a második szeánsz után a szaunamester kiengedett minket az erkélyre, és álltunk a az általunk nem érzett hidegben gőzölgő testtel, miközben szakadt a hó....ehhez hasonló pillanat kevés van az életben. Természetesen minden szeánsz után hideg tea és felszeletelt gyümölcs várt minket. Egészen biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy ilyenen részt vettünk....Ja, de azt azért fontos kiemelni a szégyenlősök kedvéért, hogy ezek a programok meztelenül, fürdőlepedőbe csavarva zajlanak, így a gátlásokat tessék otthon hagyni! ;) 

 

 

A Férj:

A hotel egy nagyon szép helyen van a Római-parton van, így bárki egy kellemes sétát is be tud iktatni. A személyzet nagyon kedves volt, pedig féltem, hogy nem vagyunk a szálloda vendégei, így nem azt a kiszolgálást kapjuk. Nagyon kellemesen csalódtam. Érdekes, hogy hétvégén kora délután csak mi voltunk ott. Úgy tűnik, hogy még nem olyan felkapott a hely, pedig ár-érték arányban nagyon jó! A jakuzzi kellemes, főleg két személyre:) A szaunákból nagy a választék: gőz, infra, finn, aroma,  száraz szauna és sószoba is van, így sok mindent ki lehet próbálni. A szauna szeánszól lehetne sok mindent írni, de ezt ki kell próbálni. Ha valaki esetleg tart tőle, hogy nem bírja, nyugodtan ki lehet menni (egy-egy ilyen szeánsz 15-20 perces). Azért félidőbe a mester mindig becsalogat egy kis friss levegőt. Ami nagy előnye a helynek, hogy 5 méterre a szauna bejáratától van a terasz, és télen ez nagyon kellemes. Lepedőt adnak, így arról nem kell magunknak gondoskodni. Azért azt megvallom őszintén, a 4 db szeánszhoz kell erőnlét, mivel óránként volt egy. Igazi relaxációs kikapcsolódás, ahol a hétköznapokat a szaunán kívül lehet hagyni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr578385476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása