Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

28. HR_2018 január

2018. február 02. 20:40 - Havirandi

Babafotózás az otthonunkban (közös szervezés)

Kedves Olvasóink, Követőink!

Tudjuk, hogy ezúttal nem egyikőnk (Férj/Feleség) van megjelölve az alcímben szervezőként, aminek két oka van. Az egyik, hogy ezt a programot nem valamelyikőnk szervezte, hanem kapva kaptunk az alkalmon, amikor egy barátunk ajánlotta Kingát (később megértitek). A másik ok, hogy mivel a következő hónapokban kicsit nehézkesebb lesz kimozdulni, így a szervezést is kicsit rugalmasabban fogjuk kezelni. Azért nagyon reméljük, hogy a továbbiakban sem fogunk csalódást okozni. :)

Lenna Photography: https://www.facebook.com/lennainfo/

dsc_0617_finbw_mini.jpg

 

 

Feleség:

Életünk legmeghatározóbb élményével gazdagodtunk januárban. Gyarapodott a családunk egy taggal. Nem, nem a szülés részleteit szeretném leírni, de szorosan kötődik az eseményhez.

A legtöbb kórházban van babafotózás. Ez egy nagyon jól kitalált dolog, de egy kicsit futószalag szerű. A mi kislányunkról is csináltak kb 20 képet 10 perc alatt, amiből egyet megkaptunk ajándékba. Természetesen lett volna lehetőség különböző csomagok megvételére, melyben naptár, üdvözlő kártya, meg egyéb más nyalánkságok vannak, de mi ezzel a lehetőséggel nem éltünk. Ugyanakkor szerettük volna csöppségünk első napjairól szép emlékeket. Itt jött képbe Kinga.

Igazság szerint egy barátnőm ajánlotta őt. Kinga olyan babákat keresett, akik idén születtek, hogy fotót készítsen róluk. Kapva kaptunk az alkalmon.

Előzőleg levélben vettük fel egymással a kapcsolatot, ahol kiderült, hogy Kinga minden ötletünkre nyitott és nagyon figyelmes volt már a fotózást megelőzően is a körülményeinkre… egyeztetés után a megbeszélt időpontban jött és megkezdte a fotózást, ami kb. 3 és fél órán keresztül tartott. Megvalósította a saját elképzeléseit is, és minden olyat, ami nekünk eszünkbe jutott. Ő eleve úgy számolta az időt a fotózáshoz, hogy beleférjen egy esetleges pelenkacsere, vagy etetés is, netalántán összebújás, ha arra lett volna igényünk.

dsc_0894_fincolor_mini.jpg

Kingának nagyon fontos volt az is, hogy lehetőség szerint a lehető legtermészetesebb képeket készítse, vaku nélkül úgy, hogy a babát a legkevésbé zavarja bármi is. Pont emiatt szorgalmazza, hogy otthon történjen a képek elkészítése, ahol a leginkább nyugodt egy csecsemő. Persze szerencsénk is volt, mert a mi kislányunk szinte végigaludta az egész fotózást. :)

Megnyugtató volt, amilyen finoman és odafigyelve ért hozzá az alig egy hetes kislányunkhoz. Igazán örömteli fotózás volt mind a babánknak, mint nekünk.

Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek, aki szeretne egy igazán bensőséges, családias hangulatú fotózást azzal, aki a legfontosabb a világon…

 dsc_0846fincolor_mini.jpg

Férj:

Mivel most született meg a kislányunk, így nem egyszerű randit szervezni. Adott volt a hely: itthon! Így jött a babafotózás az otthonunkba, profi fotóssal. Ami kellemes meglepetés volt, hogy a fotós maga is anyuka, így tudta, mi vár rá, és egy ilyen szituációban mi az, amire figyelni kell. Előtérbe helyezte a kisbabánk érdekeit, és profi elgondolása volt a képekről. Volt művészi beállítás, és klasszikus családi fotó is. Igazi élmény lesz visszanézni a képeket évek múltán, hisz ezek múló pillanatok! Személy szerint a hármas, közös képek tetszettek a legjobban, ahol sok a kéz és láb. Sok képről visszaköszön, hogy milyen apró csöppség a mi szeretetbombánk. Jó kis fotóalbum lesz belőle, amit rokonoknak és barátoknak is meg tudunk mutatni. Köszönjük az élményt!

 dsc_0973_finbw_mini.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr4213606127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása