Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

3. HR_2015. december

2016. február 12. 21:14 - Havirandi

Cicakávézó (Feleség szervezése)

Szervezés:

Amit mindenképpen fontos ehhez a bejegyzéshez hozzáfűznünk, hogy van egy cicánk, és mindketten nagyon szeretjük a macskákat, macska közelbe nőttünk fel. A másik fontos dolog, hogy decemberben a karácsonyra való tekintettel pénztárca kímélő programot kerestem. 

Hallottam már róla, hogy léteznek olyan kávéházak, amelyekben helyet kapnak háziállatok, macskák....elkezdtem keresgélni, és két helyet is találtam Budapesten, ami érdekelt. Végül azért választottam a "csak" cicás kávéházat, mert a facebook-os oldalukon nagyon gyors és precíz válaszokat kaptam minden felmerülő kérdésemre, és egyúttal már asztalt is tudtam foglalni, hogy biztosan legyen helyünk a kiszemelt napon.

A kávézó honlapja: http://catcafebudapest.hu/

 pc210414.JPG

A Férj:

Nos itt is az utolsó pillanatban tudtam meg a programot :) A gyermekkoromban mindig is volt macskánk  (egy, ami a születésemtől majdnem 20 évig végig kísért), így nekem ez a program bejött :). Itt a macskák az "urak" és sok egyéniséggel lehet találkozni. Külön kiemelendő egy fajtiszta, ami több mint 10 kg versenysúllyal rendelkezett (persze ölbe nem vehetőek, így ez csak látvány volt). A legtöbb macska barátságos, viszont arra készüljünk, hogy nem mindegyik van barátkozós hangulatban, de azok se szaladnak el. Érdemes kávézni, mert finom kávét szolgálnak fel! A hely jól van kialakítva, és ne szégyelljünk sétálni, mert a macskákhoz nekünk kell odamenni :)

pc210398.JPG

 

 

A Feleség:

Amikor odaértünk a kávézóba, az ott dolgozó hölgy nagyon kedvesen fogadott minket, és megmutatta az asztalunkat, majd a figyelmünkbe ajánlotta, hogy sétáljunk körbe, és ismerkedjünk meg a cicákkal. Rendeltünk egy-egy kávét, meg egy csomag jutalomfalatot, hiszen annak egy macska sem tud ellenállni....gondoltuk mi. Aztán szép lassan rájöttünk, hogy az itteni cicák annyira el vannak kényeztetve, hogy ha az orruk alá dugjuk, akkor esetleg hajlandóak megenni. Később kiderült, hogy előző nap egy gyerekcsoport volt a kávézóban, így van mit kipihenniük a cicáknak....mint mindig. ;)

Visszatérve a cicákra megtudtuk, hogy az egyik tulaj egy macskatenyésztő, és pár cicát ő hozott a kávézóba, amelyek main coon fajtájúak, akárcsak a mi cicánk apukája. A többi cicát viszont menhelyről fogadták be, orvosi vizsgálaton és ivartalanításon estek át, hogy a hely nyugodtan, biztonságosan működhessen. :)

Még egy fontos információ! A kávézóban a cicák az elsők (nagyon helyesen), így nem használhattunk vakut, ezért nem teljesen élesek a képek. :)

pc210393.JPGpc210423.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr258385396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása