Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

Mi is az a "Havi Randi" pontosan?

2016. február 12. 18:44 - Havirandi

Fel lehet tenni a kérdést, hogy miért kezdtünk blogot írni...

...azért, hogy megőrizzük az élményeinket, emlékeinket? Igen!

...azért, hogy bemutassunk olyan helyeket, ahova érdemes lehet elmenni? Igen!

A legfontosabb talán mégis az, hogy hogyan lehet egy kapcsolatot folyamatosan élményekkel gazdagítani. 

Rólunk:

2011 májusában ismerkedtünk meg, majd gyors összeköltözést követően 2014 júliusában házasodtunk össze. Kicsit több, mint egy évvel később anyagi okokból fel kellett adni addigi függetlenségünket, pontosabban azt, hogy édes kettesben éljünk.

A Feleség ezt nehezen viselte. A mindennapok elkezdtek arra hasonlítani, mint amikor a katonák "vágják a centit", visszaszámolva a katonaságból hátralévő napokat...csakhogy nekünk nem napokat kellett kibírnunk, hanem éveket. Így találtuk ki, hogy minden hónapot dobjunk fel egy randevúval...de nem akármilyennel. Az egyik fél szervezi, a másiknak meglepetés...olyannyira, hogy csak akkor tudja meg az aktuális programot, amikor már a program helyszínén vannak. Ezt neveztük mi el Havi Randinak (HR). Törekszünk arra, hogy a HR minden alkalommal mindkét félnek különleges és felejthetetlen legyen....A randevúkat felváltva szervezzük, egyik hónapban a Feleség, másikban a Férj. 

A mi kapcsolatunkat nagyon feldobta a HR, ezért szeretnénk megosztani történeteinket mindazokkal, akiket érdekel. :)

 

*Kis módosítás: Amikor viszonylag váratlanul olyan programunk adódik, ami nem előre megtervezett, mégis fantasztikus élménnyel szolgál, azt elneveztük Havi Randi Extrának....lesz egy-két ilyen bejegyzés is. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr988385142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása