Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

5. HR_2016. február

2016. február 19. 21:00 - Havirandi

Shaolin Warriors-The Magical Secret (Feleség szervezése)

Szervezés:

A városban sétálva gyakran nézegetem a plakátokat, hátha van valami olyan program, ami felkelti az érdeklődésemet. A Shaolin mesterek bemutatójával is így jártam azzal a különbséggel, hogy ismerős is ajánlotta. A jegyek beszerzését interneten intéztem, már csak ki kellett nyomtatni és eldugni Férj elől. :)

A link az eseményről: http://broadway.hu/shaolin-warriors-the-magical-secret-budapest?gclid=CJaa4K7JhMsCFcsW0wodxU4GBA

 img_20160218_184604.jpg

A Férj:

Nagyon meglepődtem, mikor megtudtam, hogy mi is lesz az aktuális program. Érdekes volt, hogy nem csak egy showműsor volt, hanem egy autentikus narrátor vezetett végig az egész előadáson. Meglepő volt, hogy akarattal és sok gyakorlással mi mindent lehet elérni. Nagyon tetszett a légzési módszerük és a mentalitásuk.

 img_20160218_184550.jpg

A Feleség:

Amikor bementünk a terembe, ahol az előadás volt, érdekes volt megfigyelni a színpad berendezését. Autentikus szobrok a két szélén, elől pedig végig mécsesek. Az shaolinok előadása, mozgása, képességei és precizitása lenyűgöző volt, az pedig, hogy a legfiatalabb közülük még csak 6, a legidősebb pedig 65 éves egyenesen elképesztő...pláne, ha megnézzük, hogy mi mindenre képesek. Az előadás egy adott pillanatában az idős mester az egész közönségnek megtanította a shaolin légzéstechnikát, amit igyekszem majd itthon is kipróbálni....hátha jó lesz valamire. :D

Nem szeretnék többet elárulni az előadásról, minden esetre 2 órán keresztül végig lekötött ....talán még két dolgot....az egyik, hogy a mentalitásuk nagyon sokban emlékeztetett az agykontroll technikára. A másik, hogy hiába láttam a saját szememmel, hogy mire képesek, folyamatosan keresem az emlékeimben, hogy hol lehetett a trükk....pedig úgy tűnik, ez a valóság volt.

12665665_1277987705561670_1717786498_n.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr68405020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása