Havi randi

Egy házaspár randevúi hónapról-hónapra

5. HRE_2016 október

2016. október 24. 19:37 - Havirandi

Aqualand Termál és Élményfürdő Ráckevén

Feleség:

Nos, be kell vallanom, hogy Férj találta a fürdőt, ahova menni szándékoztunk egy csodásan hideg vasárnap hajnalban. Szerencsére HÉV-vel jól megközelíthető, és bár majdnem másfél óra az út, bőven kárpótolt minket az, hogy az állomástól kb. 10 perc sétára van a csodálatos hely. 

Érkezésünkkor a recepciós hölgy mindent készségesen és udvariasan elmondott, így bátran vágtunk neki az egész napos kényeztetésnek. A fürdő részében rendelkezésünkre állt egy nagy úszómedence és egy melegebb vizű gyógymedence, de azért sem szólt senki, amikor az idősebbek belemerültek az akkor még üres gyermekmedencébe.

pa230001.JPG

A termál szekcióban gőzfürdő, finn szauna, gyógynövényes szauna, kinti termál medence, knepp, tepidárium, pihenőszoba....mind volt a teljesség igénye nélkül. Mégis, ami talán a leginkább megfogott, hogy a belső részben égő mécsesek, illatozó fűszernövények tették hangulatossá az ott töltött időt, arról nem is beszélve, hogy a belépő tartalmazta a korlátlan tea és vízfogyasztást, amire igencsak szükség volt a sok izzadás után.

Ami pedig a szauna szeánszokat illeti: felejthetetlen élmény volt, változatos, hangulatos, pihentető, ....ááá, nem is lehet leírni, ki kell próbálni! ;) Szívesen mennék máskor is....és remélem, hogy Férj érti a "finom célzást". :)

pa230004.JPG

Férj:

Mivel kedveljük a szaunákat, mindig keressük az új lehetőségeket. Rövid keresés után találtam rá az Aqualandra. Impozáns bejárat után, a recepción fogadnak minket. A kiszolgálás, és az információ átadás tökéletes. Mivel szezon után vagyunk, így a fedett részét lehet használni a komplexumnak, illetve a vitál központot, melynek egy része a szabadban van. Minket leginkább ez érdekelt. Ebben a részben van egy gőzkabin, egy gyógynövényes szauna, egy fényszauna, és egy finn mesterszauna! Pihenésképp egy tepidárium és egy négy személyes pihenőszoba.  Van napijegy a szaunaprogramokra, így mi mindegyiket kipróbáltuk. A magyarországi viszonyokhoz képest nagy mesterszaunában bőven volt hely, ami nagyon tetszett. 2 kályha is volt benne, és ez a szaunázási élményt nagyon megdobta. A szellőztetés a szabadból megoldható volt, és a keresztszellőzést egy ablak is segítette.  A szaunaprogramok előtt és után a szabad levegőn lehetett pihenni, vagy ejtőzésképp szintén a szabadban lévő gyógyvizes medencét is igénybe vehetjük.  A szaunaprogramok szinte hibátlanok voltak, és igazi szeánszélményt nyújtottak. Amit szívesen kipróbálnánk, és szerét is ejtjük majd, az a az esti programok, ami intenzívebb, és élményekben gazdagabb az elmondások szerint.

 pa230008.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havirandi.blog.hu/api/trackback/id/tr8511835517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása